Strategy Execution samarbetar med några av världens mest respekterade organisationer inom projektledning och professionell utbildning. Genom dessa samarbeten erbjuder vi unika fördelar för våra kunder över hela världen; vi kombinerar välbeprövad projektledarmetodik med de senaste rönen, forskningen och inlärningsmetoderna.

The George Washington University

George Washington University

Vi har samarbetat med George Washington University (GW) sedan 1984 för att leverera professionella kurser som håller högsta möjliga akademiska standard. Som ett av världens ledande och mest respekterade universitet har GW förberett studenter inför ledarskap i mer än 190 år. Vårt partnerskap med GW möjliggör att vi kan leverera kurser och program som håller en hög standard och certifieringar som står för mycket hög kunskap och kompetens.

Project Management Institute (PMI®)

PMI Logo

PMI grundades 1969 och är idag världens ledande organisation för personer som är intresserade av projektarbete och professionell projektledning, med över 600 000 medlemmar i 180 länder. Strategy Execution har ett långsiktigt samarbete med PMI och är en officiell utbildningspartner för PMI Sverige. Våra kurser är i linje med PMIs Project Management Book of Knowledge (PMBOK) och passar alla som arbetar mot en professionell projektledarcertifiering (PMP). Alla våra kurser genererar PDU-poäng och lämpar sig perfekt för den som vill hålla sin certifiering uppdaterad. Alla PMI-medlemmar får 15% rabatt på våra utbildningar. Vårt registreringsnummer med PMI är #1038.

International Institute of Business Analysis (IIBA®)

IIBA är världens största organisation för främjandet av affärsanalys, och hjälper yrkesverksamma att utveckla sina karriärer genom att definiera branschstandard och skapa ett ramverk med nödvändiga professionella kunskaper och färdigheter. Strategy Execution är officiell IIBA kursleverantör, och våra kurser är i linje med Business Analysis Body of Knowledge (BABOK). Det betyder att varje kurs vi erbjuder automatiskt för dig ett steg närmare att bli IIBA-certifierad. IIBA-medlemmar får 15% rabatt på alla våra kurser inom affärsanalys.