Upskill My Team-01
Skräddarsydda utbildningslösningar för din organisation

Kundanpassad utbildning

Vi har samarbetat i över 35 år med svenska och utländska företag och organisationer för att skapa och implementera strategiska utbildningsinitiativ som leder till framgångsrik projektledning.

Om ni är mer än 10 personer som söker utbildning kan vi erbjuda utbildning på plats samt anpassat kursmaterial som passar just er organisations specifika behov.

Vår utbildning består av ett brett spektrum av utbildningslösningar:

Företagsintern utbildning (Off the shelf)

Vi arrangerar våra klassrumskurser på plats hos ert företag. Detta är ett prisvärt och effektivt utbildningsalternativ som är mycket snabbt och enkelt att implementera.

Företagsanpassad utbildning

i skapar en skräddarsydd utbildning som reflekterar er organisations unika utbildningsbehov.

Blandade lärmiljöer och innehåll

Vi kan leverera en rad olika utbildnings lösningar som kombinerar traditionell klassrumsföreläsning med digitala komplement och självinlärningsdelar.

 

För mer information om företagsanpassad utbildning, ring oss på telefon +46 (0)8 555 403 80 eller skicka ett email till info@strategyex.se

Business People Planning Strategy Analysis Office Concept

Adaptive Strategic Execution

Tar projektbaserat arbete till nästa nivå. Detta nya program är vår lösning för ledare av projektbaserat arbete som måste navigera i komplexa affärsmiljöer. Programmet ger dig expertis och tillvägagångsätt att hantera en situation som blivit alltmer instabil, osäker, komplex och tvetydig (Volatile, Uncertain, Complex & Ambiguous – VUCA).

Läs mer
Agile Practices

Lean och Agile: Ett nytt sätt att tänka och göra

Organisationer som har omfamnat det agila tankesättet är utrustade för att möta och hantera det ökande antalet utmaningar som de möter i dagens snabba miljö.

mer om programmet
How Project Work

How Project Work Gets Done

We believe that with the right foundation of skills and resources, leaders can equip themselves, their teams, and their organisations to successfully get work done in our current business environment.

Learn More