Kursanmälan

Kursinformation

Avgift:
+ VAT
Plats:

Avgift:
+ VAT
Plats:

Avgift:
+ VAT
Plats:
Har du en rabattkod?

Är du medlem hos PMI eller IIBA?

Välj i listan och fyll i ditt medlemsnummer:

  • PMI- medlemmar får 15% rabatt på alla våra öppna klassrumskurser
  • IBA- medlemmar får 15% rabatt på alla våra öppna ”Business Analysis” kurser

OBS: Kan ej kombineras med övriga erbjudanen som till exempel "Två för en".

Deltagarinformation

(vänligen inkludera landsnummer)

Chef som godkänner utbildning

VÄNLIGEN NOTERA: Rabatterbjudanden kan inte kombineras med varandra. Det går till exempel inte att kombinera PMI eller IIBA rabatten med företagsavtalade rabatter eller andra rabatter.

Anmälan är bindande. Eventuell om- eller avbokning måste ske skriftligen. Fram till två veckor före kursstart kan du av- eller omboka dig, i detta fall debiteras en avbokningsavgift (10% av kursavgiften). Vid av- eller ombokningar som sker senare än två veckor innan kursstart debiterar vi hela kursavgiften i enlighet med våra avbokningsregler.

Skulle du få förhinder, överlåt gärna din plats till en kollega utan extra kostnad. Det kan hända att vi måste ställa in en kurs på grund av lågt deltagarantal eller på grund av händelser bortom vår kontroll. Deltagaren kommer då att meddelas så fort som möjligt och vi kommer att återbetala kursavgiften.

Den första dagen sker registrering klockan 08.30. Följande dagar börjar kursen klockan 08.30 och slutar cirka klockan 17.00, med undantag för sista dagen som avslutas cirka klockan 16.00.

I kurspriset ingår

  • Kursmaterial
  • Förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe
  • Utbildningsportal (ingår i de kurser markerade)


Vi håller våra kurser i centrala Stockholm. Instruktioner och vägbeskrivningar får du i din bokningsbekräftelse.

Resa och hotell ingår inte i kurspriset. Deltagaren måste själv anordna detta. Vi har rabattavtal med hotell som ligger i närheten av kursplatsen. Mer information om dessa får du i din bokningsbekräftelse, alternativt kontakta oss gärna direkt på info@strategyex.se.