Ta fram en personlig utvecklingsplan tillsammans med vår kursrådgivare

Att sätta samman en egen professionell utvecklingsplan är ofta både invecklat och tidskrävande, men är också viktigt. En väl utformad och personlig utvecklingsplan gör det möjligt för dig att snabbt öka dina tekniska kunskaper, erfarenheter samt att växa som projektledare. 

Våra kursrådgivare är experter på vårt kursutbud och certifieringar, PMIs regler, PDU-poäng och mycket mer. De har dagliga samtal med hundratals individer, och har en mycket god insikt om de krav och förväntningar som ställs på svenska projektledare.

.Er kompetensutveckling är vår prioritering, och vi hjälper därför till med:

 • Bedömning av dina specifika träningsbehov
 • Rekommendation av kurser och certifieringar
 • Skräddarsy din utvecklingsplan för att möta dina kort- och långsiktiga mål
 • Rådgivning om PMBOK och PDU-poäng
 • Registrering av kurser via telefon
 • Bekräfta er rätt till företagsrabatt
 • Ta fram paketerbjudande vid bokning av flera kurser

Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig att ta fram den bästa utvecklingsplanen som passar just ditt utbildningsbehov! Vi älskar att prata projektledning och att få del av era egna erfarenheter. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans.

Steg 1: Boka samtal

Boka ett samtal genom att maila Aida Jallow eller ringa oss på +46 (0)8 555 403 80. Det första samtalet tar mellan 10 och 20 minuter. För att diskutera specifika utvecklingsområden mer i detalj ordnar vi gärna ett uppföljningssamtal per telefon.

Steg 2: Rådgivning

Vad vill du kunna göra bättre i din roll som projektledare? Under vårt samtal diskuterar vi just dig och dina behov. Tillsammans diskuterar vi din arbetsroll, hur projektledning drivs inom organisationen, dina långsiktiga planer och ambitioner, samt väljer de bästa kurserna för dig ur vårt breda utbildningssortiment. Våra kursrådgivare håller kontinuerligt samtal med svenska projektledare inom ett stort antal jobbroller och branscher.

Step 3: Din personliga utvecklingsplan 

Efter samtalet kommer du att ha en personlig utvecklingsplan som du tagit fram tillsammans med vår kursrådgivare. Denna utvecklingsplan innehåller en tydlig inlärningsväg med klara utbildingsmål som uppfyller de mål du satt tillsammans med din chef och företag. Vi tror att en proaktiv inställning till utbildning och personlig utveckling ger de bästa resultaten.De projektledare som arbetat tillsammans med en kursrådgivare rapporterar ofta tillbaka att deras utbildning hjälpt dem med:  

 • Att ta steget fram i karriären
 • Lönesamtal
 • Att fokusera och bli bättre på särskilda arbetsuppgifter
 • Att öka kopplingen mellan det dagliga arbetet och organisationens övergripliga strategiska mål

Kontakta oss idag för att boka in ditt samtal med en kursrådgivare: 

Aida Jallow

aida.jallow@strategyex.com

+46 (0)8 525 03 879

+46 (0)8 555 403 80