Project Leadership Webinar
Kurspaket för distansutbildning online

Spara pengar på kurser online i projektledning med våra kurspaket

Strategy Execution har skapat tre webbaserade kurspaket på vår plattform med online-kurser. Kurspaketen inkluderar handplockade kurser som ger dig de viktiga kunskaperna som krävs för att utföra projekt i dagens komplexa affärsmiljö. Varje paket består av tre kurser.

Course Pack Subscriptions

Våra kurspaket har utformats för att stödja dig genom olika stadier av din karriär, oberoende av om du är ny i karriären eller en senior projektledare.

Fördelarna för dig:

 • Frihet: Få åtkomst till det webbaserade kurspaketet i sex månader. Om du behöver mer tid kan du förlänga paketet och använda paketet i ytterligare tre månader.
 • En bättre inlärningsupplevelse: Den nya utbildningsplattformen har utformats för att spegla upplevelsen i ett fysiskt klassrum, med interaktiva videor, grafik och material i ett användarvänligt format med lättanvänd navigering.
 • Prisvärt: Varje kurspaket kostar 22 900 kr exklusive moms istället för 30 597 kr exklusive moms, vilket nästan blir som att få tre webbaserade kurser för priset av två! Det är även möjligt att förlänga åtkomsten till kursen efter sex månader, vilket kostar 11 450 kr exkl. moms för tre månader.
#Kurspaket #1: Framgångsrikt ledarskap för projektledare

Vårt kurspaket för ledare är ett ingående ledarskapsprogram med tre viktiga faktorer som skapar en enhetlig förståelse av ledarskap:

 1. Traditionella kunskaper för ledarskap inom projektledning – viktiga kunskaper för projektledning, motivering och effektiv kommunikation med vår kurs Kommunikation och ledarskap i projekt.
 2. Kunskaper om den nya miljön för projektledning som hjälper dig att förstå skillnaderna mellan komplicerade och komplexa miljöer, hur man identifierar de två olika typerna av miljöer och hur man kan anpassa sitt ledarskap och sin kommunikation till dem.
 3. I kursen Making Sense of Complexity, lär sig deltagarna att känna igen, diagnostisera och hitta rätt respons för komplexa miljöer och situationer.
 4. Till sist så erbjuder kursen Influencing Without Authority kunskaper för att skapa trovärdighet och att påverka nyckelpersoner. Med andra ord, att få saker gjorda – oberoende av om det är genom att leda uppåt, nedåt, tvärsöver eller vertikalt inom organisationer.

Läs mer om kurspaketet eller anmäl dig här.

Kurspaket #2: Kom igång som projektledare

Vårt paket för att kickstarta projektledning har utformats för att erbjuda allt du behöver för att börja leda projekt på rätt sätt, med tre viktiga kurser:

 1. Grundläggande projektledning täcker hela projektets cykel, från start till slut, för att ge dig viktiga grundläggande kunskaper.
 2. Eliciting and Managing Requirements ser på roten som kan orsaka problem för många projekt i senare stadier: att samla in fel uppgiftskrav.
 3. Kommunikation och ledarskap i projekt ger deltagarna viktiga kunskaper inom ledarskap, motivationssystem och effektiv kommunikation för ett antal olika situationer, vilket hjälper dem att leda projekt.

Läs mer om kurspaketet eller anmäl dig här.

Kurspaket #3: Vägen till PMP

Vårt PMP-kurspaket har utformats för att ge deltagarna kunskaperna som krävs för att få godkänt på provet – med ingående studier av PMBOK, en övningsprov och strukturerad studieplan – men är även en djupdykning i hur dessa kunskaper kan användas i praktiken.

Paketet består av följande tre kurser:

 1. Riskhantering i projekt - Lär dig att kommunicera risker till olika nyckelpersoner, tekniker för att förebygga risker och att hantera risker.
 2. Tids och kostnadsstyrning i projekt: En avancerad kurs för projektledare som vill ha bättre kontroll över tidslinjer, personal, material, budgetar och andra begränsade resurser.
 3. PMP Exam Power Preparation: Skapa bästa möjliga förhållanden för provet, och få även nya kunskaper som erbjuder nya tillvägagångssätt för ditt arbete.

Läs mer om kurspaketet eller anmäl dig här.

Nästa steget

Om du är osäker på vilket kurspaket som passar dig bäst, ta gärna kontakt med vår kursrådgivare på telefon +46 (0)8 555 403 80 eller skicka ett email till info@strategyex.se.

Besök vår huvudsida för distansutbildning online för mer information om vår webbaserade utbildningsplatform.

För bokning, ring oss på +46 (0)8 555 403 80 eller anmäl dig online.