Project Leadership Webinar
Kurspaket #3: Vägen till PMP

Distansutbildning online

Klara PMP-examen med hjälp av vårt PMP-onlinepaket

Att certifieras som projektledare påverkar i hög grad din potential, hjälper dig att komma vidare i karriären, och ger dig de verktyg och tekniker som krävs för att leda framgångsrika projekt.

Detta kurspaket hjälper dig att förbereda dig för PMP-examen och sedan aktivera dessa kunskaper för att framgångsrikt leda projekt – från schemaläggning till budgetar och risker.

1. PMP Exam Power Preparation

Fördjupa dig själv i en ingående, förberedande kurs som integrerar djupgående information om ämnena och vanliga problem som man kan stöta på under prov. Du kommer att använda mycket effektiva övningar för att lära dig snabbare, få värdefulla tips för att ta provet och testa kunskaperna med övningsprov.
Läs mer om kursen

2. Tids och kostnadsstyrning i projekt

Utveckla effektiva åtgärder för att hantera begränsningarna som projektet medför när det kommer till tid, personal, material, budget och specifikationer. Lär dig bevisade metoder för att arbeta inom de identifierade begränsningarna utan att låta förutbestämda gränser påverka kreativitet eller innovation.
Läs mer om kursen

3. Riskhantering i projekt

Arbeta proaktivt för att hantera hot och möjligheter – med en tydlig förståelse av kraftfulla, kvalitativa och kvantitativa tillvägagångssätt för riskhantering.
Läs mer om kursen

En bättre utbildningsupplevelse 

Istället för ett långt block med hela kursen så delas varje kurs upp i mindre moduler som är enklare att ta till sig.

Inom varje modul så delas objektiven upp i mindre, lättanvända sektioner som användaren själv kontrollerar och som erbjuder:

e-Training Learn icon 

Inlärning: Åtkomst till teorin och kunskaperna som är grunderna för ett specifikt ämne.

e-Training practice icon Övning: Kunskapskontroller som låter dig se till att du förstår materialet.

e-Training Review icon  Översikt: Se över vad du lärt dig och koppla innehållet till ditt arbete.

e-Training adopt icon 

Genomförande: Skapa en handlingsplan för att genomföra vad du lärt dig.

Alla de användarvänliga modulerna har korta delar som omedelbart följs av möjligheten att öva och se till att användaren har tagit till sig innehållet. På så sätt överväldigas de inte att få all information samtidigt och att testa sin förståelse först i slutet av kursen.

Hur det fungerar

  • Ett kurspaket ger tillgång till tre distanskurser online under 6 månader till det rabatterade priset 22 900 kronor exklusive moms.
  • Om du behöver mer tid än 6 månader för att slutföra de tre kurserna har du möjlighet att köpa ytterligare 3 månader för 11 450 kr exklusive moms

Nästa steget

Om du är osäker på vilket kurspaket som passar dig bäst, ta gärna kontakt med vår kursrådgivare på telefon +46 (0)8 555 403 80 eller skicka ett email till info@strategyex.se.

Besök vår huvudsida för distansutbildning online för mer information om vår webbaserade utbildningsplatform.

För bokning, ring oss på +46 (0)8 555 403 80 eller anmäl dig online.