Project Leadership Webinar
Kurspaket #2: Kom igång som projektledare

Distansutbildning online

Erhåll solida kunskaper inom projektledning med vårt online-paket

Alla leder projekt, men alla är inte projektledare. Kurspaketet Kickstarta projektledning är den perfekta inledningen som lär deltagarna grunderna för projektledning. Verktygen och kunskaperna som krävs för att få saker gjorda är vad som skiljer ”tillräckligt” från ”bra”. Det här kurspaketet ger deltagarna kunskaperna och grunderna som de och deras team behöver för att identifiera vad som behöver byggas, hur det behöver byggas, hur lång tid det kommer att ta, vem som behövs, och hur mycket det kommer att kosta.

1. Grundläggande projektledning

Få praktiska kunskaper genom bevisade tekniker för projektledning, och upptäck värdefulla, flexibla verktyg som du genast kan använda för att se till att alla typer av projekt blir framgångsrika, oberoende av typ av organisation.
Läs mer om kursen

2. Eliciting and Managing Requirements

Utforska processerna som omger validering av lösningar, framgångsrika samarbeten, att utforma lösningar, dokumentera effektiva krav, validera lösningar, hantera ändrade krav, och hur man planerar arbetet som krävs för att framgångsrikt driva hela processen.
Läs mer om kursen

3. Kommunikation och ledarskap i projekt

Få en stadig bas inom grundläggande ledarskapskompetenser såsom att ange riktning, styra personal, motivera och inspirera, leda team, kommunicera, skapa relationer, möjliggöra etisk verksamhet, förhandla och leda förändringar.
Läs mer om kursen

En bättre utbildningsupplevelse 

Istället för ett långt block med hela kursen så delas varje kurs upp i mindre moduler som är enklare att ta till sig.

Inom varje modul så delas objektiven upp i mindre, lättanvända sektioner som användaren själv kontrollerar och som erbjuder:

e-Training Learn icon 

Inlärning: Åtkomst till teorin och kunskaperna som är grunderna för ett specifikt ämne.

e-Training practice icon Övning: Kunskapskontroller som låter dig se till att du förstår materialet.

e-Training Review icon  Översikt: Se över vad du lärt dig och koppla innehållet till ditt arbete.

e-Training adopt icon 

Genomförande: Skapa en handlingsplan för att genomföra vad du lärt dig.

Alla de användarvänliga modulerna har korta delar som omedelbart följs av möjligheten att öva och se till att användaren har tagit till sig innehållet. På så sätt överväldigas de inte att få all information samtidigt och att testa sin förståelse först i slutet av kursen.

Hur det fungerar

  • Ett kurspaket ger tillgång till tre distanskurser online under 6 månader till det rabatterade priset 22 900 kronor exklusive moms.
  • Om du behöver mer tid än 6 månader för att slutföra de tre kurserna har du möjlighet att köpa ytterligare 3 månader för 11 450 kr exklusive moms

Nästa steget

Om du är osäker på vilket kurspaket som passar dig bäst, ta gärna kontakt med vår kursrådgivare på telefon +46 (0)8 555 403 80 eller skicka ett email till info@strategyex.se.

Besök vår huvudsida för distansutbildning online för mer information om vår webbaserade utbildningsplatform.

För bokning, ring oss på +46 (0)8 555 403 80 eller anmäl dig online.