Classroom Training

Instruktörsledda kurser i öppna klassrum

Traditionell instruktörsledd utbildning i klassrum i centrala Stockholm. Kurserna är schemalagda året runt, interaktiva och erbjuder ett engagerande, praktisk sätt att studera och utmärkta nätverksmöjligheter.

sök kurs
onsite training for teams

Företagsintern utbildning för din organisation

Kostnadseffektiva kursprogram enligt din organisations specifika utbildningsmål på den plats ni väljer. Våra kurser kan tillhandahållas på ett blandat sätt genom flera olika plattformar, till exempel på plats, i klassrum och på distans.

mer information

Distansutbildning online i din egen takt

Ta kursen när som helst och var som helst. Våra internetbaserade kurser återspeglar den traditionella utbildningen som sker i klassrummet och ger kursdeltagarna en högkvalitativ upplevelse.

mer information

Flexibel utbildning - våra flexibla utbildningsformat

Strategy Execution erbjuder en rad olika kursalternativ som gör det möjligt för uppdragsgivare att välja rätt utbildning vid rätt tidpunkt.

Alla våra kurser, oavsett format, väcks till liv genom användningen av verkliga fallstudier och beprövade utbildningsverktyg. Omfattande kursmaterial och anteckningar ingår också i alla kursalternativ, vilket ger en snabb och effektiv referensram när du återvänder till ditt jobb.

Genom att ständigt sätta kundernas behov i centrum och låta dem välja det alternativ som passar dem bäst, ser vi till att utbildningen anpassas efter deras behov så att de kan förbättra sina projektresultat och utvecklas sin karriär.

Våra kursprogram 

Vi kombinerar forskningen från våra universitetspartners med vår djupa affärskunskap för att skapa kurser som inte bara förändrar sättet som projekt genomförs, utan också förbättrar organisationens förmåga att uppnå sina mål genom att se till att projekt är anpassade till strategin.

Project Management Training Courses

Projektledning

Att kunna ta ett viktigt initiativ för din organisation kan vara nästa stora steg i din karriär. Vår kursplan för projektledning hjälper dig att utveckla dina färdigheter, förbättra ditt affärssinne och ger dig verktyg för att lösa komplexa affärsproblem strategiskt.

mer information
PPM CTA

Programme Management 

Kursplanen för Programme Management är utformad för att hjälpa till att utveckla projektledning, affärsverksamhet och ledarskapsförmåga som är nödvändig för att kunna fokusera på strategiska affärsmål på hög nivå.

mer information
Lean and agile Practises

Anpassningsbart utbildningsprogram inom Lean och Agile

Strategy Execution erbjuder en utbildningsplan som kan anpassas till våra kunders individuella behov och affärsmål.

Se alla kurser
BA CTA

Affärsanalys

Vår kursplan inom affärsanalys fokuserar på fyra nyckelkompetenser: företagsanalys, strategianalys, förmånshantering och kravhantering.

MER INFORMATION
BUS CTA

Business Skills Training

Våra kurser i Business Skills ger omfattande färdigheter och tankesätt så att du ska kunna hantera problem, identifiera möjligheter och ta viktiga beslut som förbättrar resultaten.

mER INFORMATION
ASEP

Adaptive Strategic Execution

Dagens ledare inom projektbaserat arbete måste ha rätt kompetens, ett anpassningsbart tillvägagångssätt och ett responsivt tankesätt som kan hjälpa dem och deras organisationer att navigera i alltmer komplexa och samarbetsbaserade miljöer.

mER om programmet