White Paper_Twelve Forces
Publika kurser: Projektledning

Kurser i klassrum i Stockholm för projektledare och alla som arbetar med projekt

Instruktörsledd projektledarutbildning i världsklass i centrala Stockholm

Med ett brett utbud av kurser i klassrum och ett stort antal kurstillfällen i Stockholm erbjuder vi marknadens bredaste utbildningsprogram för projektledare. Vi anordnar samma kurser till samma höga kvalité över hela världen — så om din karriär tar dig ifrån Sverige till England eller USA kan du fortfarande följa din planerade studieplan.

Projektledning: Huvudkurser

Skaffa dig praktisk erfarenhet inom erkända projektledningstekniker och lär dig metoder för att leda varje fas i projektets livscykel. Våra kurser inom projektledning tar dig genom hela processen och ger dig praktisk erfarenhet i att starta, planera och utföra uppdragskritiska initiativ.

Våra grundkurser täcker hela den kunskapsbas för projektledning (PMBOK® Guide) som testas vid certifieringsexamen PMP® och är ett utmärkt sätt att förbereda dig inför denna utmanande examen.

Avancerad projektledning och tillvalskurser

Tillvalskurser finns till för dig som projektledare som önskar fokusera på specialiserade kunskaper som t.ex. förhandlingsteknik och ekonomistyrning. Kurser inom avancerad projektledning riktar sig till erfarna projektledare som vill uppnå mycket höga kunskaper inom projektledning. Dessa djupgående och praktiska kurser ökar inte bara dina projektkunskaper men kan också hjälpa dig på nya karriärvägar.

Programledning / Program Management

Vi har tagit fram en läroplan med kurser för programledare (program managers) som hjälper dessa att utvecklas i sin organisation och nå sina mål. Vi inser att du som Program Manager inte bara måste ha järnkoll på projektledning men också en känsla för affärer, marknadsföring och ledarskap som är något helt annat än det man bör behärska som projektledare. Förutom att hantera flera projekt implementerar en Program Manager också affärsstrategier på hög nivå genom en hel portfölj med projekt. Detta innebär ofta med många olika aktörer och globala team.

Agil projektledning

Agil projektledning är ett nytt kursprogram som skapats för att bättre hjälpa chefer och projektledare att bygga praktiska agila kunskaper och kompetenser. Agil projektledning innebär att arbeta mer flexibelt som projektledare, men passar vissa projekt bättre än andra. Agil projektledning är inte heller en ny projektmetodik, utan snarare ett skifte inom värderingar och attityd.

Business Analysis

Rollen som Business Analyst börjar synas mer och mer i dagens organisationer. Vikten av att kunna definiera kravställningar framgångsrikt i program, projekt och organisationsförändringar har gjort att denna roll växt fort fram de senaste åren. Våra Business Analysis kurser ligger i linje med International Institute for Business Analysis (IIBA™) och hjälper dig att bli Certified Business Analysis Professional (CBAP®). Våra Business Analysis kurser hålls på engelska.

Affärskunskap

Våra kurser inom affärskunskap riktar sig mot projektledare och program managers som önskar vidga sin expertis inom nya kunskapsområden som till exempel ekonomi, strategi och ledning. Vi har utformat dessa så kallade "soft-skills kurser" just därför att mjuka värden, färdigheter och kunskaper, blir allt viktigare. Ett exempel på detta är effektiv kommunikation, som kan vara den avgörande faktorn om ett projekt lyckas eller ej, särskilt när projekt-teamet och projektmedlemmarna är baserade i olika världsdelar. Vikten av att ha dessa mjuka färdigheter reflekteras också i PMI:s certifiering PgMP.

Allmän information om öppna kurser i Sverige

Hur registrerar jag mig på en kurs?

Om du redan vet vilken kurs du vill anmäla dig till är det enklaste sättet att besöka vår bokningssida.

Du kan också skicka ett email till anmalan@strategyex.se med följande information:

  • Namn och datum på kurs
  • Dina eller deltagarens kontaktdetaljer (e-postadress, telefonnummer, adress, jobbtitel)
  • Namn och e-postadress på attesterande chef
  • Faktureringsadress och eventuellt Purchase Order nummer (PO)

Du kan även boka per telefon om du ringer oss på 08- 555 403 80. Våra kursrådgivare hjälper gärna till med att ta fram en utbildningsplan som passar ditt eget utbildningsbehov och karriärmål.

Bokningsbekräftelse

När du har anmält dig till en kurs skickar vi en bokningsbekräftelse samt instruktioner inför kursstart via email.

Kurspris

I kurspriset ingår:

  • Kursmaterial
  • Förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe
  • MyESI (ingår i de kurser med en MyESI-logga

Moms tillkommer och betalning erlägges mot faktura.

Kursplats

Vi håller våra kurser i centrala Stockholm. Instruktioner och vägbeskrivningar får du i din bokningsbekräftelse.

Resa och hotell

Resa och hotell ingår inte i kurspriset. Deltagaren måste själv anordna detta.

Strategy Execution har skrivit rabattavtal med ett par hotell som ligger i närheten av kursplatsen. Mer information om dessa får du i din bokningsbekräftelse, alternativt kontakta oss gärna direkt på info@strategyex.se.

Tider

Dag 1 sker registrering kl 08.30. Följande dagar börjar kursen ca kl 08.00 och vi slutar ca kl 17.00 med undantag för sista dagen som slutar ca kl 16.00.

Förberedelse

Våra kurser är mycket intensiva och kräver din fulla uppmärksamhet. Därför råder vi dig om möjligt att, undvika jobbrelaterade åtaganden under kursens gång.

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande. Eventuell om- eller avbokning måste ske skriftligen. Fram till två veckor före kursstart kan du av- eller omboka dig men måste betala 10% av kursavgiften. Vid av- eller ombokningar som sker senare än två veckor innan kursstart debiterar vi hela kursavgiften enligt våra avbokningsregler.

Skulle du få förhinder, överlåt gärna din plats till en kollega utan extra kostnad.