Kundanpassad utbildning 

Tillsammans skapar och implementerar vi strategiska utbildningsinitiativ

Kundanpassade utbildningsprogram och certifieringar

Vi arbetar med er mot en skräddarsydd plan som låter er bygga på era nuvarande styrkor, erbjuder optimala lösningar som ser till kontinuerliga möjligheter till prestandaförbättring, och förbereder anpassningen av kunskaper och färdigheter i jobbet.

Vi integrerar ett antal faktorer som ger en blandad kurslösning som uppfyller er organisations mål.

Våra kursprogram omfattar ett brett spektrum av områden och kan skräddarsys efter era behov.

Anpassade utbildningsprogram

Vår styrka ligger i att skapa skräddarsydda anpassade utbildningsprogram. Vi utvecklar allting centralt tillsammans med er och kan sedan genom vår globala infrastruktur föra ut samma budskap över hela världen, vart ni än leder era projekt.

Vi har över 600 internationellt baserade instruktörer som levererar våra kurser till högsta standard och med hänsyn till lokala kulturella skillnader. Vårt kursmaterial finns dessutom tillgängligt i 15 olika språk.

Vi skapar utbildningslösningar som passar just er organisations behov:

  • Anpassning där kursinnehållet är detsamma som i våra standardkurser, men vi lägger till hänvisningar till din organisations processer, metoder, terminologier, särskilda verktyg, mallar och projektmetodik. Ni kan dessutom lägga till ert egna material som en del av kursmaterialet.
  • Anpassning där vi redigerar kursinnehållet om ni vill ha mer omfattande skräddarsydda lösningar. Vårt ”Client Solutions” team kan både göra allt från små ändringar i till stora omfattande ändringar i kursmaterialet.

Våra ackrediteringar

Våra kurser ligger i linje med PMI:s PMBOK® Guide (Project Management Body of Knowledge) och IIBA® BABOK® Guide (Business Analysis Body of Knowledge). Detta innebär att du kan använda våra kurser på din väg mot att få en erkänd branschcertifiering.

Företagsanpassad certifiering

Trots att våra projektledarkurser har utformats så att de leder till certifiering i samarbete med George Washington University med ackreditering från PMI® kan alla kurser skräddarsys till er organisations interna certifieringsprogram, karriärstegar och metodik. I de fall där ni önskar utveckla särskilda certifieringsvägar och utbildningsmetoder baserade på egen metodik kan vi hjälpa er att utveckla utbildningsprogram som passar er organisation.

Brett kursutbud