Strategy Execution:s Executive Team

BobSeiler

Bob Seiler

Chief Executive Officer

Bob Seiler är verkställande direktör för Strategy Execution, ett TwentyEighty-företag. Han anslöt sig till Strategy Execution 2015 och har mer än 30 års erfarenhet av ledarskap inom teknik och affärsverksamhet. Bob övervakar den strategiska riktningen och den globala verksamheten i utbildningsföretaget i Arlington.

Innan han anslöt sig till Strategy Execution tjänstgjorde som vice ordförande för PR Newswire där hans fokus på strategier för kundförvärv, nya marknadsanpassade innovationer, förbättrad effektivitet och genomförande som ledde till en betydande företagsutveckling i en fallande marknad. Under åren har han haft en mängd olika chefstjänster på teknikföretag som SPSS, Hyperion, Teradata och MarchFirst.

Bob har en kandidatexamen i företagsledning från University of Kansas. Han bor för närvarande i Chicago, Illinois, med sin fru och två barn

matthew ansbro headshot

Matthew Ansbro

Managing Director, EMEA

Matthew Ansbro ansvarar för ledningen av Operations, Sales och Marketing i EMEA med kontor i London, Frankfurt, Stockholm och Dubai. Han anslöt sig till Strategy Execution i januari 2017 och har framgångsrikt lett europeiska grupper inom online-data och analyssektorn, inklusive 11 år i Intellectual Property & Science i Thomson Reuters och 6 år i Chemical Business i Reed Elseviers. Matthew har en examen i spanska och franska från University of Sheffield.

Raed-Haddad

Raed S. Haddad

Managing Director, Asia-Pacific

Raed S. Haddad ansvarar för den effektiva utvecklingen av Strategy Execution APAC som betjänar vår klienter i Asien-Stillahavsregionen. Han ansvarar även för Strategy Executions ökade närvaro på de marknader vi tjänar och expansion till nya marknader. Med mer än 25 års erfarenhet i projektledning inom branscher som hälso- och sjukvård, teknik, regering, telekommunikation och finansiella tjänster, har han hjälpt Strategy Executions klienter att förbättra sin projektledning, affärsanalys och affärsmannaskap för strategiska fördelar.

Tidigare var Raed professorlärare vid George Washington University School of Engineering Management and Systems Engineering i Washington, DC, där han undervisade magisterkurser relaterade till program- och projektledning och beslutsteknik.

Raed har en kandidatexamen i civil- och miljöteknik och en magisterexamen i Structural Engineering, båda från University of Rhode Island. Han har dessutom en Master of Science (MS) in Engineering Management och Master of International Studies (MIS) från George Washington University. Han är också doktorand i School of Engineering Management and Systems Engineering i George Washington University.

TimWasserman

Tim Wasserman

Chief Learning Officer

Tim Wasserman är chief learning officer och ansvarar för företagets strategi och ledarskap för samtliga av Strategy Executions utbildningslösningar. Han är expert på att genomföra storskaliga organisatoriska förändringar och har mer än 25 års erfarenhet av att utveckla och verkställa företagsinitiativ för världens 500 största företag.

Tiim har lett globala teamer inom utformning och genomförande för att förbättra genomförandekapaciteten på företag som Apple, Boeing, Cisco, Cognizant Technologies, Google, Medtronic, Nordstrom och Prudential Securities. Han talar och skriver regelbundet om ämnen som rör strategisk anpassning, organisationsförändring och omvandling samt global teameffektivitet.

Tim har varit gästföreläsare vid Stanford University och University of California Berkeley och närvarar regelbundet på konferenser som PMI Global Congresses, Chief Strategy Officer Symposium och The Strategic Execution Conference. Tim var programdirektör för det prisbelönta Stanford Advanced Project Management Programme, och är nu pprojektsponsor för det nya Adaptive Strategic Execution Programme i samarbete med Duke Corporate Education vid Duke University.