of
Som visar 1 - 10 of 308 resultat
 • Vårt förhållningssätt till kundanpassad utbildning

  På Strategy Execution tittar vi på organisationens utbildningsbehov ur ett helhetsperspektiv och förstår vikten av att optimera alla ämnesområden för att uppnå resultat.

 • Implementera lean och agila metoder i er organisation

  De organisationer som har omfamnat det agila tankesättet är utrustade för att möta och hantera det ökande antalet utmaningar som de möter i dagens snabba miljö.

 • Skräddarsydd kundanpassad utbildning

  Vi har samarbetat i över 35 år med svenska och utländska företag och organisationer för att skapa och implementera strategiska utbildningsinitiativ som leder till framgångsrik projektledning.

 • Företagslösningar

  Genom att analysera din organisation och mäta dina medarbetares kunskap och kompetens, samlar vi konkret data om vilken mognadsnivå ni uppnått. Detta utgör eventuellt grunden för ett skräddarsytt utbildningsprogram som passar era behov. Analysen hjälper också att sätta mätbara förbättringsmål för utbildningsprogrammet och vilken inverkan det har på arbetsplatsen.

 • Fördelarna med att bli PMP-certifierad projektledare

  PMP är idag världens mest etablerade och erkända certifiering inom projektledning. Om du frågar dig själv ”Varför ska jag bli PMP-certifierad?” så är här ett par anledningar varför du borde.

 • Hur du upprätthåller din PMP-certifiering som projektledare

  Vad händer efter du blivit certifierad?

 • Ackreditering och samarbeten

  Strategy Execution är en så kallad Registered Education Provider hos PMI®. Sedan PMI® (Project Management Institute) bildades 1969 har denna organisation växt oerhört mycket och är idag den största projektledningsorganisationen i världen.

 • PMP certifiering - Hur man blir PMP-certifierad

  Project Management Professional (PMP) är idag världens mest etablerade och erkända certifiering inom projektledning. Certifieringen utfärdas av Project Management Institute (PMI) som är en global yrkesorganisation för projektledare och har i dagsläget ca 500 000 medlemmar. Antalet PMP- certifierade personer är idag omkring 300 000, varav 1600 i Sverige.

 • Ackreditering och samarbeten

  Strategy Execution samarbetar med några av världens mest respekterade organisationer inom projektledning och professionell utbildning.

of