Training for Individual-01
Utveckla dina kunskaper och färdigheter inom projektledning

Utbildning för individuell utveckling

Bättre projektresultat. Ljusare karriärmöjligheter.

Projekten är motorn som driver organisationens strategi. För att effektivt kunna genomföra ett arbete måste projektledarna vara utrustade med rätt kompetens och tankesätt för att föra initiativen framåt.

En projektutbildning kan främja din karriär och samtidigt hjälpa dig att bidra till din organisations strategiska inriktning. Att investera i din framtid och överväga en yrkesutbildning för att förbättra dina färdigheter och karriär är ett viktigt beslut. Därför måste du vara säker på att din utbildning kommer från en trovärdig, akademiskt godkänd och branschbeprövad utbildningspartner. Dessutom måste kurserna vara engagerande, relevanta och omedelbart kunna hjälpa dig att genomföra arbetet, samt positionera dig för att nå framtida framgångar.

Med Strategy Execution kan du bredda dina färdigheter, öka ditt affärssinne och få de verktyg du behöver för att ta din karriär till nästa nivå.

Project Management Course Calendar

Se vårt kursschema för kurser i klassrum i Stockholm

Kursschema för klassrumskurser i Stockholm

Visa schemat
catalogue-cover-theme-2019

Kurskatalog för 2019

Ladda hem utbildningskatalog för våra kurser i centrala Stockholm och online

ladda hem nu

 Curriculum_teal-01  Djupgående utbildning

Strategy Execution är en organisation av engagerade och hängivna yrkesmänniskor vars liv domineras av och fokuseras på projektledning. Vi är stolta över att utveckla och leverera kurser som förändrar sättet som folk driver verksamhet på.

Orsaken som ofta ligger bakom att ett projekt går dåligt är att man brister i metodik, disciplin och organisatorisk kompetens i områden som berörs av projektledning, kravspecifikationer och avtalshantering. Vi tar oss an era utmaningar i projektet inom alla dessa områden genom djupgående kursplaner och gör det möjligt för er att snabbt utvärdera, identifiera och lösa de viktigaste luckorna ifråga om relevant kompetens.

Våra utbildningsprogram

 Modalities_teal-01  Välj ett utbildningsformat som passar dig

Vi erbjuder flera olika utbildningsformat som passar just ert utbildningsbehov och arbetsschema. Välj mellan instruktörsledda kurser i klassrum, företagsintern utbildning på plats, eller internetbaserad distansutbildning i ert eget tempo.

Läs mer om våra utbildningsformat ➔

Individual Testimonials

PMP certifiering - Hur man blir PMP-certifierad projektledare

Project Management Professional (PMP) är idag världens mest etablerade och erkända certifiering inom projektledning. För att få tillstånd till att ta PMP-examen måste du uppfylla krav inom både utbildning och arbetserfarenhet. Här är vår rekommenderad väg för att bli PMP-certifierad.

Mer information

 Modalities_teal-01  Praktisk utbildning

På Strategy Execution förstår vi att vardagens alla måsten kan vara ett verkligt hinder för att gå en utbildning. Med detta i åtanke erbjuder våra kursmoduler olika modaliteter som är utformade att fungera enligt ditt schema, din budget och dina inlärningspreferenser.

Vi erbjuder instruktioner i olika miljöer:

Du får tillgång till våra kursrådgivare som ger dig vägledning och rekommendationer för att anpassa dina mål till en specifik kursplan

Kostnadsfri kursrådgivning över telefon

Har du som projektledare ibland svårt att hinna med att planera in lärande och personlig utveckling? Våra kursrådgivare hjälper gärna till med att ta fram en utbildningsplan som passar ditt eget utbildningsbehov och karriärmål.

Vad vi kan hjälpa till med
  • Kursrådgivning, kursinnehåll, etc
  • Information om PMBOK och PDU-poäng
  • Certifieringstrapport
  • Karriärmål
  • Berätta mer om våra instruktörer och hur våra kurser är uppbyggd
Boka in samtal i tre enkla steg
  1. Boka in samtal med kursrådgivare via e-mail: info@strategyex.se eller ring +46 (0)8 555 403 80
  2. Under samtalet tar vi tillsammans fram en utbildningsplan som passar ditt eget utvecklingsbehov och karriärmål
  3. Du erhåller en skräddarsydd ubildningsplan med fokus på egna intresseområden, kunskapsluckor, certifieringsbehov, med mera.

Samarbeten med ledande universitet

Course Auditing 2

Course Auditing Checklist

What to Look for When Evaluating a Vendor

Mer information
If You Build It, They Will Come

If You Build it They Will Stay

Investing in Training and Development to Retain Top Talent

Mer information