Utveckla hur du arbetar dag för dag

Utbildning för alla som leder projekt

Förbättra hur organisationens strategiska mål uppnås

Projekt är den mekanism som företag använder för att genomföra sitt arbete. Vare sig det finns projekt som implementerar nya tjänster, utvecklar och lanserar nya produkter, förbättrar interna processer, uppgraderar system, påverkar kundupplevelser eller leder företagets tillväxt och expansion, är det resultatet som räknas. Projektets framgång (eller misslyckande) påverkar tydligt det övergripande resultatet av företagets mål och påverkar sista raden.

Om projektet är livsnerven i strategin så är adaptiva ledare livslängden för projekten. Att leda ett projektbaserat arbete idag kräver kompetens som sträcker sig utöver hanteringen av uppgifter och tidslinjer. Att utveckla ledarnas kompetens är det bästa sättet för en organisation att säkerställa högre nivåer av engagemang och projektframgång.

Business People Planning Strategy Analysis Office Concept

Adaptive Strategic Execution

Tar projektbaserat arbete till nästa nivå. Detta nya program är vår lösning för ledare av projektbaserat arbete som måste navigera i komplexa affärsmiljöer. Programmet ger dig expertis och tillvägagångsätt att hantera en situation som blivit alltmer instabil, osäker, komplex och tvetydig (Volatile, Uncertain, Complex & Ambiguous – VUCA).

Läs mer

 Curriculum_teal-01  Djupgående utbildning

Strategy Execution är en organisation av engagerade och hängivna yrkesmänniskor vars liv domineras av och fokuseras på projektledning. Vi är stolta över att utveckla och leverera kurser som förändrar sättet som folk driver verksamhet på.

Orsaken som ofta ligger bakom att ett projekt går dåligt är att man brister i metodik, disciplin och organisatorisk kompetens i områden som berörs av projektledning, kravspecifikationer och avtalshantering. Vi tar oss an era utmaningar i projektet inom alla dessa områden genom djupgående kursplaner och gör det möjligt för er att snabbt utvärdera, identifiera och lösa de viktigaste luckorna ifråga om relevant kompetens.

Våra utbildningsprogram

 Modalities_teal-01  Välj ett utbildningsformat som passar dig

Vi erbjuder flera olika utbildningsformat som passar just ert utbildningsbehov och arbetsschema. Välj mellan instruktörsledda kurser i klassrum, företagsintern utbildning på plats, eller internetbaserad distansutbildning i ert eget tempo.

Läs mer om våra utbildningsformat ➔

University Partnerships

2018 Adaptive Leadership Trends banner

Top 10 Adaptive Leadership Trends for 2018

Traditional Project Management Continues to Evolve Into Blended, Adaptive Approach to Strategy Execution.

Mer information
adaptive leaders needed

Adaptive Leaders Needed

Leading project-based work today requires skills beyond managing tasks and timelines. Developing leaders’ skills is the best way for an organisation to ensure higher levels of engagement and project success.

Mer information