Upskill My Team-01
Utveckla ditt team och organisation

Utbildning för ditt team och din organisation

Vi utvecklar projektledare för att säkerställa projektens framgång

Alla strategiska initiativ uppnås genom projektbaserat arbete. För framgångsrika projekt krävs att projektteam och projektledare uttrustas med rätt färdigheter och tanksätt.

Med Strategy Execution kommer din investering i utbildning att leda till accelererad framgång och långsiktiga affärsvinster.

Vårt förhållningssätt till utbildning

Hur man etablerar högeffektiva organisationer i dagens komplexa affärsvärld.

MER INFORMATION
ASEP

Adaptive Strategic Execution

Dagens ledare inom projektbaserat arbete måste ha rätt kompetens, ett anpassningsbart tillvägagångssätt och ett responsivt tankesätt som kan hjälpa dem och deras organisationer att navigera i alltmer komplexa och samarbetsbaserade miljöer.

mER om programmet
Agile Practices

Lean och Agile: Ett nytt sätt att tänka och göra

Organisationer som har omfamnat det agila tankesättet är utrustade för att möta och hantera det ökande antalet utmaningar som de möter i dagens snabba miljö.

mer om programmet

 Curriculum_teal-01  Djupgående utbildning

Strategy Execution är en organisation av engagerade och hängivna yrkesmänniskor vars liv domineras av och fokuseras på projektledning. Vi är stolta över att utveckla och leverera kurser som förändrar sättet som folk driver verksamhet på.

Orsaken som ofta ligger bakom att ett projekt går dåligt är att man brister i metodik, disciplin och kompetens i områden som berörs av projektledning, kravspecifikationer och avtalshantering. Vi tar oss an era utmaningar i projektet inom alla dessa områden genom djupgående kursplaner som gör det möjligt för er att snabbt utvärdera, identifiera och lösa de viktigaste luckorna ifråga om relevant kompetens.

Våra utbildningsprogram

 Modalities_teal-01  Välj ett utbildningsformat som passar dig

Vi erbjuder flera olika utbildningsformat som passar just ert utbildningsbehov och arbetsschema. Välj mellan instruktörsledda kurser i klassrum, företagsintern utbildning på plats, eller internetbaserad distansutbildning i ert eget tempo.

Läs mer om våra utbildningsformat ➔

Samarbeten med ledande universitet